Een goede coach laat je niet aan de kant staan

Beginnen met het einde voor ogen

Coaching

Maatwerk

Als professionele organisatie is het leveren van maatwerk ons uitgangspunt. Wat wij graag willen bereiken is dat de coaching past als een pak waarin je vrij kunt bewegen en dat je beschermt. Wat heb jij nodig om mentaal krachtiger te worden en wat kunnen wij daarin voor jou betekenen?

Coaching

Het is mogelijk dat een gebeurtenis uit het recente of verre verleden je belemmert in je persoonlijke groei en ontwikkeling. Persoonlijke en op maat gesneden begeleiding in de vorm van coaching kan in dat geval heel effectief zijn.

Coaching richt zich op het leerproces dat hoort bij verandering en ontwikkeling van zowel individuen, teams als organisaties. Het resultaat dat jij wilt bereiken staat tijdens het traject centraal: niet de problemen die dat doel in de weg staan of stonden. Natuurlijk is er aandacht voor het ontstaan van een probleem, maar de blik is gericht op oplossing en herstel. Daardoor ervaar je meestal snel resultaat.

Absolute voorwaarde voor een geslaagd traject is je eigen motivatie om te ontwikkelen en te veranderen. Dat moet van binnenuit komen. Ik kan je als coach inspireren en begeleiden om te worden wie je bent en de keuzes te maken die bij jou passen. Ik wil je helpen om van je ervaringen te leren en in een passend perspectief te plaatsen. Tijdens en na de coaching merk je dat je je ervaringen kunt inzetten voor je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wilt u meer informatie ?
Klik hier

© Grafisch Goed Geregeld | 2020